Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Odată cu dublarea salariilor bugetarilor de către dna ministru PSD al muncii noastre, Olguța Vasilescu, credeți că:

1. Se va dubla și munca depusă de respectivii?

2. Sau bugetarul va gândi așa: dacă până acum am muncit pe jumătate din banii pe care, de fapt, îi meritam, de acum încolo n-ar trebui să muncesc, în compensație, jumătate din cât munceam?

3. Nesimțirea bugetarilor la care ești nevoit să apelezi ca cetățean se va dubla și ea?

Integral pe RepublicaComentarii

eu NORICA BADEA, PENSIONAR CU STUDII SUPERIOARE IN PCR

6 martie 2017 22:45

v Este "evident" ca nu trebuie marite salariile, ca noua ne place sa fim saraci si sa-i "apreciem" pe cei care cistiga bani "fara numar" fara sa se zbata prea tare in viata, noua ne plac taierile de salarii, nu cresteri..

6 martie 2017 15:31

v Oare cine-l tine pe CTP. de este "expert" in toate, de la tenis la economie si cine il tot invita la tv, presa, si in alte locuri de zici ca-i Ceausescu.

6 martie 2017 15:27

Moarte Psd-ului uite-ti un bou si lingau Psd-ist care este unul si acelasi gunoi un propagandist Psd-ist si un jeg de om adica un tigan imputit de roman ,,Ghe,Craioveanu care este si Ghe.Calin el crede ca nu il cunostem dar asa procedeaza imputiti de penali Psd..pt propaganda il pune pe un jeg sa comenteze apoi folosete alt nume sa creada lumea ca sunt 2 dar de fapt este unul,,,futu-te in gura de jeg Craioveanu si pe ma-ta care te-a cacat asa de bou...dar eu ma gandesca ca sub aceste nume se ascude imputitul de sef al postacilor Psd--Codrin Stefanescu,este boul Romaniei...

6 martie 2017 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.