Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor.

Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati. Dar asta nu l-a deranjat sa dea vina pe guvernul tehnocrat. Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans în decembrie o mare parte din subvenția cuvenită de fermieri pentru acest an.

Datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subvenției (pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra). Acum, văd că domnul Dragnea se laudă fără scrupule cu ceea ce am lăsat noi pregatit.

Nu mă mai miră nimic însă din partea dumnealui. Important este că fermierii îsi primesc in sfârsit subvenția la timp. Cred totusi, că e important ca lumea să stie cum stă treaba", a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.