Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) îi cercetează disciplinar pe procurorul-șef al DNA, Laura Codrușa Kövesi, și pe procurorul general Augustin Lazăr.

Inspecţia Judiciară a deschis joi dosarul disciplinar nr. 1704/IJ/319/DIP/2017 pe numele lui Lazăr și Kövesi, sub aspectul încălcării unor interdicţii şi obligaţii pentru magistraţi, prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, ca urmare a plângerii formulate de site-ul de știri Lumea justitiei cu o zi înainte.

Redacţia solicitase efectuarea de verificări disciplinare împotriva lui Augustin Lazar şi Laurei Kovesi, acuzându-i că încă din ianuarie se raliaseră protestelor anti-guvernamentale din Piața Victoriei legate de OUG 13/2017 și că făcuseră declarații publice cu caracter politic, unele care intra sub incidenta obligaţiei de rezerva a magistratilor de a nu comenta cauzele aflate pe rol si de a nu se imixtiona în treburile altor puteri în stat.


Comentarii

Stațiliniștiți, acești doi nu vor SIMȚI NIMIC Ei se comportă după putință. La gradul lor de PROSTIE, mă refer la Kovesi si Lazar, nu vor simți NIMIC!!!. Nivelul, lor, de prostie le asigură un GRAD DE PROTECȚIE FOARTE RIDICAT.

3 martie 2017 15:31

nae DEMISIA CORUPTILOR LAZAR SI KOVESI !

3 martie 2017 14:41

w La ce se pot astepta cetatenii romani, de la aceste doua caricaturi de magistrati fixati politic, ea - brutala si confuza intr-ale Dreptului, el - un pensionar frustat si ratat, dar cu pretentii ridicole de sef la Procuratura !

3 martie 2017 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.