Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul din comuna Brebu, jud. Prahova, a fost invitat în localitatea Las Vegas, nu Las Fierbinți. De către cine? Păi, de către primarul din Las Vegas, doamna Carolyn Goodman, care intenționează, pesemne, să deschidă o grădină zoologică în Orașul Păcatelor și vrea un breb, un castor din comuna Brebu, România, veți presupune, stimate cititoare și stimați cititori ai Republicii.

Ei, iacătă că nu-i așa. Generoasa invitație, care include, pe lângă Vegas Nevada și vizitarea altor comune, probabil înfrățite cu Brebu, adică Orlando și Miami, Florida, vine din partea unui grup de tovarăși din Brașov, autointitulat „Societatea pentru Administrație Publică”. Poate veți crede că zisul oengeu onorează toate cheltuielile deplasării, și atunci nu mai contează că banii nu vin din Tampa, Florida, ci de undeva de sub Tâmpa.

Din nou, ați greși. Expediția, în care ar urma să plece primarul Ungureanu plus 3 consilieri, va fi plătită cu suma de 45.000 lei din bugetul comunei Brebu. Cei 7.000 de brebeni, dintre care destui probabil n-au bani să-și pună dinți în gură, abia așteaptă, potrivit exprimării lui The Mayor Ungureanu, să fie „hrăniți spiritual” cu ce-o să le povestească trimișii lor la întoarcerea din America.

Integral pe RepublicaComentarii

dana CTP nu mai are subiecte de dezbatut.S-a incheiat tambalaul din Piata Victoriei din care ctp-ul isi croia zicerile sf-iste.Omul asta a imbatranit si degeaba, as zice a imbatranit urat.Pacat! Prin anii '90 promitea, sau asa credeam noi. Acum, Dumnezeu sa-L ierte ca nu ste ce face!

5 martie 2017 17:04

Nicolae Magistral comentariul "Dreapta contra stinga". Deci: domnia sa recunoaste ca acest tip de comportament al primarului este de tip comunisto-pesedist!!.Ce nu intelege este ca articolul ataca HOTIA din banii publici si dispretul cu care sunt tratati oamenii,INDIFERENT DE PARTID.

5 martie 2017 12:27

Dragnea: "Am vorbit la partid să plecăm ... toți în Brazilia, că aici nu mai e de ciordit" . "Decât să pierdem timp aici și să ne uităm cum ne ia DNA-ul pentru orice rahat sub 200.000 de lei, mai bine mergem în Brazilia și o luăm de jos. Numai dacă stăm și furăm la Cumbuco pe plajă, de pe prosop, când intră lumea în apă, și tot facem mai mult. Avem și cazare gratuită la conacul unor cetățeni de bine care nu e al meu, luat din milionul dispărut, dar nu aș vrea să intru acum în detalii, ideea în mare e asta: ați ajuns să nu ne mai meritați! Ascultați ce vă spun: dacă plecăm noi, marii hoți, din țară, o să ajungeți să vă furați voi între voi, ca fraierii." . kmkz..

4 martie 2017 11:59

Dreapta contra strâmba! Ce-mi place mie la nebunie este ca vajnicii comentatori (toti de dreapta!) ce vitupereaza sub textul integral din ”Republica” împotriva pornirilor si practicilor pesedisto-comunistoide ale primarelui din Brebu nu observa ca distinsul demnitar local este de fapt penelist !!! El insusi ii invinuieste pe contestatarii sai din Brebu ca au o viziune comunista asupra cestiunii

3 martie 2017 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.