Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Tirul înteţit al criticilor slobozite, în ultima perioadă, de Victor Ponta, către prietenul său, Dragnea, şi-au găsit, pe dată un răspuns: „Orice critică de la Victor Ponta, pentru mine, e sănătate curată. Te menţine treaz”, a rostit, maliţios, actualul lider PSD, admiţând că fostul său camarad nu va pleca, totuşi, din partid. Ceea ce l-a determinat, treaz fiind, la datorie, să-l trimită, practic, în „exil”, la Adunarea Parlamentară a OSCE.


Ce să spunem… Situaţia devenise, cu adevărat, explozivă, însăşi Olguţa tresărind patetic. „Eu am o relaţie foarte bună cu Victor Ponta (ştim, toţi din partid o au… n.a.). Şi lui nu i-a spus nimeni nici dă-te mai încolo! Dar să fie un lider al partidului, nu un comentator politic!”.

Ei poftim! Tocmai Olguţa să-nfigă gheara; ea, care n-a zis „pis”, pe vremea şefiei „pisicuţului”. „Şi să nu uite că a plecat singur, nu l-a dat nimeni jos de la conducere!”, a mai mieunat preopinenta.

Integral pe GândulComentarii

Tot e bine că uneori mai deschide și Ponta gura, chiar și cu riscul că împute atmosfera. E bine fiindcă așa mai văd și oamenii care regretă că l-au votat pe Iohannis ce-ar fi putut ajunge România dacă homunculul ăsta, complexat c-are rotula mică, devenea președinte. Căci admirația lui de-a dreptul bolnăvicioasă pentru un dictator sângeros, ca Erdogan, denotă că și Ponta se visa un mic tiran al Țării Românești, care să aplice aici ceea ce a văzut că face sultanul la Stambul. academiacatavencu...

3 martie 2017 9:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.