Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

A trecut o lună de când am ieșit în frig ca să strig în mijlocul nopții în fața guvernului față de legalizarea hoției.

Ziua îl lăsasem pe cel mic la bunici și seara ne-am permis un film bun la laptop.

Nu mai știam nimic de la știri, credeam că totul a revenit la normal. Barometrul nostru în acea zi a fost emisiunea de la radio a lui Moise Guran, care era despre orașul în care trăim. Lumea suna și își lăuda orașul. Deși nu tocmai incitantă, emisiunea mi-a lăsat impresia că pe scena politică lucrurile au revenit la normal, că nu mai suntem în pericol de derapaj.

Integral pe RepublicaComentarii

katy konopazki Problema mare este esecul lui Iohannis era sigut ca va da lovitura de stat acum ma gindesc ca se va imbolnavi de n-ar face hepatita de suparare sau depresie s-au poate si una si alta totodata a pierdut si procesul cu casa nu se mai stie ce se va intimpla cu noile alegeri s-ar putea si acolo sa aiba deziluzii.

8 martie 2017 19:48

atomistu`oengist Greu ! Greu se mai ..."face" un ban - nu ???

3 martie 2017 9:25

NANA Pai, intrebati-l pe tartorul Johannis, ce ati obtinut - cand v-a platit sa degerati la minus 20 grade, impreuna cu plozii. V-a prostit wernerul, interesul a fost numai si numai pt o lovitura de Stat, cu fixarea "guvernului meu" nr.2.

3 martie 2017 8:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.