Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O eventuală implementare a cotei zero de TVA, urmată de o eventuală acţiune din partea CE pentru anularea acesteia, ar putea produce foarte multe dificultăţi.

"Directiva 2006/112 CE privind sistemul de TVA la nivel comunitar prevede posibilitatea aplicării cotelor reduse de TVA, dar acestea nu pot fi mai mici de 5% şi trebuie limitate la cel mult două. De asemenea, Directiva prevede şi o listă cu bunurile/serviciile pentru care se poate aplica o cotă redusă de TVA; serviciile de publicitate nu sunt incluse în această listă, iar în ceea ce priveşte locuinţele, sunt prevăzute doar cele incluse ca parte a unor politici sociale", spune Alin Negrescu, Director Servicii de Asistenţă Fiscală în cadrul KPMG România, potrivit Hotnews.ro.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Ba io unu sa ma c...in gustul comisiei europene ,ca le place ori nu ce hotarare ia guvernul Romaniei in orice privinta.parca am fi la inceputurile istoriei moderne,cand pentru a avea moneda proprie trebuia sa ne dea voie INALTA POARTA,ori vecinii cei mari si puternici.Ma chiar asa de blegi am fost si suntem noi dintotdeauna?

28 februarie 2017 8:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.