Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Creșterile salariale prevăzute de Legea salarizării unitare sunt deja bugetate, iar banii există, a declarat, joi, într-un interviu pentru Agerpres, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu.

Aceasta a precizat că, odată cu aplicarea Legii salarizării unitare, salariul minim crește la 1.750 de lei, iar salariile vor fi separate de indemnizații care urmează să fie stabilite în funcție de salariul mediu pe economie.

Pe de altă parte, Lia Olguța Vasilescu afirmă că banii de pe Pilonul II de pensii nu vor fi folosiți pentru a acoperi deficitul la Fondul de Pensii iar legislația pe Pilonul II de pensii nu va fi modificată.

Ministrul Muncii, a subliniat, totodată că, în cazul unei posibile crize economice, nu ar accepta vreodată, în calitate de ministru, să taie vreun salariu sau vreo pensie.

”În niciun caz nu aș accepta vreodată, că ministru, să tai vreun salariu, sau vreo pensie, iar în ceea ce privește majorările de taxe, nu sunt pe ministerul meu, așa că nu mă pronunț, dar este foarte clar că ne vom încadra în acești bani și nu va fi niciun fel de problemă”, a spus Lia Olguța Vasilescu.


Comentarii

Gheorghe Craioveanu&nae dute in pizda ma-ti de jeg Psd-isti sa iti fut morti ma-ti tot cu mincinosi Psd.cel de la ora 1.18,,cu cat pizda ma-ti iti mareste salariile si pensiile cu 100 de lei ei fura milioane de euro Dragnea cu penali lui si voua boilor va scoate ochi cu 100 de lei cat de prosti puteti fii voi tigani de romani care ii lingeti in cur,,si ii aparati pe hoti astea de Psd-isti

24 februarie 2017 7:08

Vasile sarman idiota , cine te-a pus acolo?

24 februarie 2017 7:08

PIȚIGOI cu GHEARĂ de OȚEL De ce, mă, boule, folosești un limbaj atât de murdar? Pentru că milioane de oameni beneficiază de măriri de salarii și pensii? Nu ți-e rușine de Dumnezeu?

24 februarie 2017 1:18

Gheorghe Craioveanu&nae mars in pizda ma-ti de curva mincinoasa

23 februarie 2017 23:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.