Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă pe Tudorel Toader, propunerea PSD pentru portofoliul Justiției. Băsescu susține, într-un text publicat pe contul de Facebook, că Toader, din postura de judecător al Curții Constituționale, "a încercat să mistifice" rezultatul referendumului de suspendare al președintelui.

"Îmi aduc aminte încercarea disperată a judecătorului Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, din vara anului 2012, după desfăşurarea referendumului de suspendare.
Atunci, judecătorul din Iaşi a făcut opinie separată, încercând mistificarea rezultatului de la urne şi susţinând că Preşedintele României trebuie demis, în condiţiile în care la vot se prezentaseră doar 46 la sută din electori şi nu 50 la sută plus unu, aşa cum cerea Legea Referendumului în mod expres. Pentru mine a fost clară înregimentarea judecătorului constituţional în corul pesedito-liberal, condus de Ponta şi Antonescu, autori ai unei lovituri de stat care a îngrijorat lumea occidentală şi a decredibilizat România.
Nu am dubii că poziţia judecătorului era puternic influenţată de sponsorul său politic, Relu Fenechiu.
Aflând despre nominalizarea Domnului Tudorel Toader la Justiţie, nu pot să nu mă întreb dacă va fi capabil să încalce legea pentru a da satisfacţie celor care l-au numit.
Există însă un avantaj ce nu poate fi contestat prin nominalizarea lui Tudorel Toader la justiţie: în mod cert, ŞTIE CARTE."


Comentarii

Boromir MAi cretinule, inca mai ai defulari marinaresti? Ai uitat ca tov Coldea & Co au facut presiuni asupra Aspaziei Cojocariu si a altor judecatori CCR pentru a vota in favoarea ta, jigodie penala??? Boicotul tau si a haitei tale era la fel de penal!!! NICI UN MAGISTRAT din Romania nu a atacat problema BOICOTULUI PENAL!!! DE CE????? Basescule futu-te-n inima!!!! CA-ti place!

23 februarie 2017 22:40

Argonautul- CETATEAN- nu te incalzi si nu arunca vorbele cu ura, intreaba-te ce a adus atunci tarii referendumul Ponta minciunosul si Antonescu chiulaul?

23 februarie 2017 13:32

CETATEAN Javra Ordinara ataca josnic - cf. caracterului si comportamentului de rahat, pe un tanar magistrat de exceptie. Vinovat magistratul ca, a insistat pt demiterea infractorului national Basescu. Magistratul a dat castig de cauza ceor 7,4 milioane de romani, care au votat "afara javra ordinara".

23 februarie 2017 12:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.