Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele nerecunoscut din stânga Nistrului, Vadim Krasnoselskii, a anunţat luni, 20 februarie, în cadrul întrevederii sale cu Dmitri Loskutov, care este adjunctul vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, că Tiraspolul este dispus să facă un compromis cu Chişinăul în situaţia în care va exista reciprocitate din partea malului drept al Nistrului.La întrevederea de la Tiraspol cu oficialul rus, Krasnoselskii a accentuat prezenţa pe ordinea de zi, a relaţiilor bilaterale între Rusia şi Transnistria, a unui şir de întrebări legat de politica externă şi economia externă a regiunii, ce necesită o implicare activă şi reciprocă.

De asemenea, liderul separatist de la Tiraspol a atins subiectul relaţiilor dintre Transnistria şi Moldova, se arată în comunicatul de presă de pe site-ul oficial al „preşedintelui” regiunii.

„Noi tindem spre dialog. Locuitorii Transnistriei nu trebuie să fie ostaticii problemelor politice”, a subliniat Krasnoselskii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.