Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta consideră că principala problemă a României este, care este asemenea unui avion cu „trei piloți”, care „are toate șansele să se prăbușească rapid”.

Invitat la o emisiune de pe postul România TV, Victor Ponta a afirmat că, în ultimele luni, nimeni nu s-a ocupat de problemele reale cu care se confruntă țara.

„Îi promisesem domnului Grindeanu că o să ne vedem când vin în ţară. Eu mi-am dat seama că, dacă mă duc la guvern, nu apuc să intru pe poartă, că cineva îl sună pe Dragnea. Ideea că merg eu să mă duc să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevarată. De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aiba probleme la decolare, la aterizare, la drum că se bat aia doi pe manşă (...) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi", a afirmat el.

Integral pe România LiberăComentarii

mircea dupa toate stirili ,gloabele nu stiu sa piloteze dapai sa conduca nu sa vede ei e buni a fi condusi,carat poveri,si biciuiti chiar in arene si in curse ca orisce Gloabe.

21 februarie 2017 14:29

Gheorghe Craioveanu&nae sa ne sugi pula Craioveanu tot cu comunisti-securisti-Psd-isti,,se aude jeg slugoi Psd-ist?

21 februarie 2017 12:42

Mai dute-n scula calului, băi plagiatorule! Ăsta are mania piloților, că doar vorbește din experiența lui de copulot de raliuri, unde stătea și făcea bătături la buci pe scaunul de lângă șofer, navigând pilotul teoretic, că practic, vai de el. Câtă ipocrizie poate avea în el acest neom și bolșevic împuțit numit Ponta. Idiotul de Ponta critica guvernoiul Cioloș că a fost o catastrofă pentru țară, pe când realitatea cruntă e că în timpul celor 3 ani de mandat de guvernăreală ai lui Ponta, acest incompetent plagiator a înglodat România în alte datorii de alte 30 miliarde euro. Cine pula calului a fost un dezastru pentru țară, băi mitomanule nemernic și plagiator ce ești tu? Te fut în gură, ipocritule!

21 februarie 2017 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.