Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Miniştrii apărării din România şi Marea Britanie au bătut palma. În ţara noastră vor ajunge forţe terestre, nave dar şi cel mai performant avion al NATO care va efectua zboruri de poliţie aeriană de la baza „Mihail Kogălniceanu”. Aeronava de luptă întrece performanţele celor americane şi ruseşti.

În cadrul întâlnirilor pe care ministrul apărării naţionale, Gabriel Leș le-a avut la Bruxelles, în marja participării la Reuniunea Ministerială NATO, s-a numărat şi cea cu secretarul britanic pentru apărare, Michael Fallon.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) transmite că întrevederea s-a desfăşurat şi a avut ca obiectiv principal discutarea modalităţilor de consolidare a relaţiilor bilaterale în domeniul apărării, în cadrul Parteneriatului Strategic dintre Marea Britanie şi România.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Noi românii am luat conserve ruginite F16, din cauza insompetenței unor cozi de topor din guvernoiul Ponta. Am luat 12 vechituri F16, când puteam să cumpărăm 8 avioane Eurofighter noi, ne costa numai 40 milioane euro peste cât a plătit statul român pentru cele 12 vechituri. Sper să nu mă-nșel în cele spuse, pentru că vorbesc din amintiri. Oricum ar fi, la data semnării acordului pentru achiziționarea celor 12 F16 vechi la mâna a 5-a de către statul român, Pakistanul a cumpărat cu aceeași sumă de bani 8 avioane F16 noi. Noi România, n-am fost în stare să avem avioane noi moderne de luptă, am aruncat un munte de bani pe niște vechituri, decât să fi luat ori 8 avioane F16 noi, ori 8 avioane Eurofighter noi. Să-i dăm muie cozii de topor ceaușiste Mircea Dușa, ministrul apărării pulii din guvernoiul Ponta. Vă muiesc pe toți din PSD!

17 februarie 2017 20:59

gica,contra Romania este acum pionul de sacrificiu care ataca prin pozitia avansata frontul inamic Regele si regina,turele nebunii si caii stau mai in spate !

17 februarie 2017 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.