Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Unul dintre cei mai importanţi lideri PNL, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, este audiat, vineri, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Potrivit surselor judiciare, Petrache ar avea calitatea de suspect.

UPDATE 10.45: Marian Petrache este acuzat de șantaj și luare de mită. Este vizată perioada 2007-2008, când Marian Petrache este secretar de stat în Ministerul de Interne, condus de Cristian David.

"Acum nouă ani, primarul de la Jilava (n.r. primarul Adrian Mladin condamnat definitiv, în 2016, la cinci ani şi zece luni de închisoare) care şi-a schimbat buletinul , vezi Doamne s-a dus la prefect că îşi reface buletinul şi l-a rugat să nu-l demită. Sunt acuzat că l-am şantajat eu să nu spun că şi-a schimbat buletinul. Mi-a cumpărat o excursie la Monte Carlo. Nu am niciun motiv să mă tem. Eu sunt prieten cu toţi primarii, inclusiv cu cei de la PSD. Demisionez din funcţiile pe care le deţin în PNL, dar nu ca preşedinte al CJ. Am fost ales şi nu văd de ce să demisionez", a declarat Petrache la ieşirea din instituţie.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.