Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un interlop care își măsura timpul cu termenele dosarului penal în care era judecat a avut rolul de pion în scoatarea a 5 ha din patrimoniul Bucureștiului, prin decizii de retrocedare suspecte.

S-a întâmplat în 2005 și în 2006, pe raza Sectorului 6, în timpul primului mandat de primar al lui Cristian Poteraș.

Terenurile au fost restituite pe numele unor oameni simpli – analfabeți sau muribunzi, care i-au dat interlopului procură de reprezentare – și au ajuns, în cele din urmă, la rude și la parteneri de afaceri ai familiei Poteraș.

Înainte de a se opri în această „haltă” finală, toate au făcut un ocol pe la patronul firmei căreia Poteraș i-a încredințat serviciul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în Sectorul 6.

„Era firma cea mai agresivă din tot Bucureștiul”, spune avocatul Gheorghe Piperea, cel care le-a scos în afara legii această afacere.

Integral pe RISE ProjectComentarii

Socotitorul Cristian Poteras, la ce partid juca? Era a lu'Basescu cumva? Capitanul nu paraseste nava pana se scufunda.! Basescu a sesizat ( stia, ca doar si el s-a infruptat din coruptia pdleprelor) ca vaporul lui ia apa si atunci a dat ordin Udrei sa faca partid sa candideze si iata ca si-a asigurat imunitatea. Mare HOT este domule exPRESEDINTE. Si acum te dai la DNA si SRI, sigur ca nu-s nici ele usa de biserica, ca sa le facci praf ca nu te-au albit pe tine. Mare JIGODEI este domunle EXpresedinte

18 februarie 2017 18:51

mircea al dracului si P:oteras nu-i dete si el niste bucati acolo asa da fandoseala lu Iohannis si Basescu,asa era aparat da mafia di servicii,justitie,banci si sparlament,Asa Poteras o sa te ia Potera

17 februarie 2017 16:14

Teleormanul a primit de la buget, pentru investiții, cât cele șase județe ale Moldovei de Nord-Est. Clujul a căpătat, pentru drumuri, de 13 (treisprezece) ori mai puțini bani decât Teleormanul – mai mult, tot Clujul e în pericol să piardă finanțarea europeană pentru centură, de 138 milioane de euro, pentru că Guvernul refuză să ia banii de la Bruxelles și să îi transfere capitalei Transilvaniei. Gherman-R.L.

17 februarie 2017 15:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.