Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Se circulă pe un singur sens de mers pe E58, în localitatea Gîlgău, din cauza unui accident rutier produs în această dimineaţă, în care au fost implicate o autocisternă şi o autobasculantă.Traficul rutier pe E58, în localitatea Gîlgău, judeţul Sălaj, se desfăşoară pe un singur sens de mers, după ce în această dimineaţă, o autocisternă ce transporta 31.000 de litri de motorină şi o autobasculantă încărcată cu 24 de tone de deşeuri de sticlă s-au ciocnit violent.

În urma impactului, şoferul autocisternei a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la Garda Ileanda, care l-au scos din fiarele maşinii. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind transportat mai apoi la Spitalul Judeţean Zalău. Nu au existat scurgeri de combustibil pe carosabil, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.