Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a felicitat România pentru "eforturile majore de a crește bugetul pentru apărare la 2% din PIB în 2017", spunând că este un exemplu de urmat și de alte state membre ale Alianței Nord-Atlantice. "Felicit România pentru eforturile majore de a crește bugetul pentru apărare la 2% din PIB în 2017. Într-o lume cu amenințări complexe și în evoluție, este nevoie atât de bugete mai mari pentru apărare, cât și de o mai justă împărțire a sarcinilor", a subliniat joi Stoltenberg, într-o declarație transmisă de serviciul de presă al NATO.

"România oferă ambele — fiind un exemplu de urmat și de către alți Aliați", a mai precizat secretarul general al NATO.

Integral pe AgerpresComentarii

Bunicullulu citind ce s-a comentat dupa mine, ajung la concluzia ca nu merita sa mai postez in Ziare.ro Nu vreau sa ma murdaresc.

17 februarie 2017 20:12

bha " Noi" noi ne pisham in gura ta si a lu mataa!! .

17 februarie 2017 14:42

cozile de Topor ale moscovei/putin nemultumite in Romania!! .

17 februarie 2017 14:41

Bunicullulu In sfarsit cineva lauda ROMANIA si se gasesc unii care sunt nemultumiti. Daca n-ar exista NATO, Romania ar fi demult o Crimee romaneasca, poate nu ocupata de rusii, ci de altii care au mai stapanit unele teritorii romanesti. Dsr noi ne credem tari si mari, netemandu-ne de nimeni.

17 februarie 2017 13:42

NOI Ne pisham pe felicitarile vostre, bai mercenari americani, umpleti Romania de fiare vechi si toxice, si - culmea ordinariei americane, ne mai si puneti sa le platim! Bai, mestecatori de ciunga, niste drumuri si sosele, si scoli si spitale, nu construiti in Romania. Doar fieratanii expirate si inutile. Nenorocitii astia de mercenari...

17 februarie 2017 11:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.