Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD trece printr-o nouă perioadă tensionată, sau cel puțin așa pare din exterior. Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Radu Tudor.

Mihai Fifor, preșdintele Consiliului Național al PSD, a subliniat că partidul nu trece printr-o perioadă de criză, dar există o luptă politică intensă și că partidul este atacat “din toate direcțiile”.

"După alegeri imediat, a existat o întrevedere între președintele Călin Popescu Tăriceanu și președintele Iohannis, în care s-a discutat despre un război total împotriva PSD. Ori știți ce înseamnă asta. Practic, partidul este sub asediu din toate direcțiile, vedem cum decurg lucrurile de după alegerile de la 11 decembrie. Acum suntem în faza în care se anunță apocalipsa în PSD. Sunt tehnici, strategii politice, le știți și dumneavoastră, dar nu sunt reale, nu au niciun temei. PSD este un partid care tocmai a câștigat alegerile, care nu are nicio motivație pentru crize, este preocupat în continuare să își asigure majoritatea parlamentară, pentru a permite Guvernului să guverneze, așa cum a fost votat de milioane de români. Dincolo de aceste fumigene cu problemele din PSD, asistăm la cea mai serioasă problemă: președintele Iohannis tărăgănează legea bugetului țării", a explicat Mihai Fifor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.