Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ACTUALIZARE. Sunt 70.000 de oameni în Piața Victoriei.

ACTUALIZARE. Protesatarii formează steagul României cu ajutorul hainelor, ale unor folii din plastic sau coli de hârtie și al lanternelor telefonelor mobile.

ACTUALIZARE. Protesatarii formează steagul României cu ajutorul hainelor, ale unor folii din plastic sau coli de hârtie și al lanternelor telefonelor mobile.

ACTUALIZARE. Numărul protestatarilor a ajuns la 60.000.

ACTUALIZARE.  50.000 de protestatari sunt acum în Piața Victoriei. Grupuri de persoane vin în continuare spre clădirea Guvernului.

La Timișoara sunt 2.000 de protestatari în stradă și tot 2.000 de oameni protestează la Iași.

La Cjuj au ieșit în stradă 10.000 de oameni.

ACTUALIZARE. 20.000 de protestatari sunt acum în Piața Victoriei.

ACTUALIZARE. Sunt 14.000 de protestatari în Piața Victoriei

ACTUALIZARE. La Sibiu au ieșit în stradă circa 7.000 de persoane.

ACTUALIZARE. Sunt 8.000 de protestatari în Piața Victoriei.

Mii de oameni participă la manifestații sau marșuri și în alte orașe. La Cluj au ieșit în stradă 4.000 de persoane, la Sibiu 2.500, la Timișoara și Iași - 1.000, la Brașov - 700. De asemenea, în Constanța sunt 300 de oameni, în Galați - 200 și la Craiova - 150.

ACTUALIZARE.
 3.500 de persoane protestează în fața Guvernului.

19.10: Pancarta la protest: We don't be Liviu / Atentie la buzunare, suntem langa Guvern!

19.04: Peste 1.500 si lumea continua sa vina în piața. În mulțime sunt pancarte si din alte orașe precum Brasov, Cluj, Buzău sau Constanta

conform HotNews.ro

Proteste au loc și în alte orașe ale țării. La Cluj-Napoca s-au strâns până acum circa 300 de persoane, la Sibiu - 200, la Timișoara și Brașov - câte 100 de persoane, la Constanța - circa 90 de oameni.

conform digi24.ro


Comentarii

OMUL CU MASCA DE FIARĂ Desigur, va fi destul de greu pentru guvernanți + Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ștefănescu, Victor Ponta etc., să se lase pupați în fund de miile de protestatari, ceremonial care va încetini programul de guvernare. Mai ales că procesiunea va începe cu drogatul, bâlbâitul și rahatul numit nicușor dan… Doar dacă le va da o limbă de ajutor schiorul klaus...

13 februarie 2017 1:00

Aste-as grijile PSD-ului! Sa unfle banul public , sa fure, si sa-si scoata complici din puscarie! CEREM ANULAREA TUTUROR PENSIILOR SPECIALE PE CARE ACESTI HOTI SINGURI SI LE-AU DAT! ABROGAREA LEGI care aprobă PENSII SPECIALE ptr. Parlamentari. primari, viceprimari şi Şefi CJ = POPORUL MOARE DE FOAME. = FĂRĂ PENSII SPECIALE. . = Fiecare primeşte la pensie după cum si cat a cotizat.

12 februarie 2017 22:08

nae Jos guvernul marioneta,,un guvern de penali si hoti,,incompetenti total,,dirijati de puscariasul Dragnea,,jos hoti si penali Psd,,din parlament,.si la puscarie cu ei.

12 februarie 2017 21:57

Gheorghe,Craioveanu tu esti in pizda ma-ti de jeg Psd-ist javra cu ma-ta si penali Psd..@Lute

12 februarie 2017 21:54

Lute ###Efectul protestelor anticoruptie: Reclamele difuzate de Antena 3 si RTV au scazut dramatic. CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTII DE GRIJA ALTORA. Mars javre nenorocite

12 februarie 2017 20:06

Efectul protestelor anticoruptie: Reclamele difuzate de Antena 3 si RTV au scazut dramatic. Opt dintre principalii 10 clienti de publicitate pe care ii avea Antena 3 in ianuarie fie si-au retras reclama de pe acest post, fie au lasat mult mai putina in ultimele doua saptamani. Noua dintre clientii Romania TV au facut acelasi lucru. Situatia vine ca urmare a modului în care cele doua posturi tv au abordat protestele de strada, interpretand distorsionat eveniementele. Tot in ultimele saptamani, membrii CNA au inceput sa vina mai des la serviciu si sa incerce, cel putin, sa sanctioneze cele doua posturi. Ambele fenomene se fac simtite dupa presiunile intense din partea oamenilor care protesteaza impotriva abuzurilor guvernului, dar si contra televiziunilor care sustin aceste abuzuri, mint si dezinformeaza, hotnews.

12 februarie 2017 20:03

solo La demonstratii! Jos cu hotii!

12 februarie 2017 19:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.