Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, că are informații conform cărora, lui Victor Ciorbea i s-a cerut să atace la Curtea Constituțională (CCR) ordonanța de urgență prin care Guvernul Cioloș a modificat Codurile penale. De asemenea, Liviu Dragnea și-a exprimat convingerea că Victor Ciorbea va da curs demersului, potrivit News.ro.

”Eu am înţeles că s-a făcut o solicitare Avocatului Poporului. Dacă am înţeles bine, astăzi (miercuri - n.r.), nu mă întrebaţi cine a făcut-o, nu ştiu exact cine a făcut-o. I se cere Avocatului Poporului să ceară la Curte să verifice constituţionalitatea acelei ordonanţe. Se pare că e o problemă de urgenţă. Eu sunt absolut convins că Avocatul Poporului, aşa cum a făcut cu ordonanţa 13, va proceda şi cu ordonanţa respectivă”, a declarat Liviu Dragnea.

Integral pe România LiberăComentarii

Adrian Iti spun eu cine a facut-o , mai tzaranoiule ! A facut-o toti cei prezenti in Piatza Victoriei !

9 februarie 2017 9:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.