Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvăluie, pe pagina sa de Facebook, că partenera de viaţă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a lucrat, în 2012, la firma Asesoft International SRL, deţinută de deputatul fugar Sebastian Ghiţă. Jurnalistul adaugă că Tănase Irina Alexandra, secretara liderului social-democraţilor, a încasat un salariu de 17.700 de lei, conform declaraţiei de avere pe care aceasta a semnat-o un an mai târziu.

Șeful PSD a ameninţat că depune plângere penală împotriva jurnalistului RL Mircea Marian. Dacă va depune plângerea, liderul social-democrat va fi nevoit să explice în instanță dacă este proprietarul unei locuințe pe care nu a declarat-o.

"Stiti unde a lucrat iubita secreta - asa cum sustine presa tabloida - a lui Liviu Dragnea inainte sa o ia acesta la cabinetul sau pe vremea cand era ministru al dezvoltarii regionale?

La Asesoft International SRL unde a incasat in 2012 un salariu anual de 17.700 lei conform declaratiei de avere a domnisoarei Tanase Irina Alexandra. Acestea sunt date publice conform declaratie sale de avere depusa pe 25.10.2013 in calitate de secretar la cabinetul ministrului dezvoltarii Liviu Dragnea.

Asesoft International SRL a fost detinuta de Sebastian Ghita, fost deputat PSD si patron al televiziunii Romania TV, fiind dat in urmarire internationala pentru ca a fugit din Romania pentru a scapa de urmarirea penala in cele patru dosare penale instrumentate de DNA si alte parchete.

Credeti voi ca daca Sebastian Ghita i-a angajat pe post de secretara amanta lui Liviu Dragnea nu ar fi putut incheia si niste intelegeri subterane cu acesta, inclusiv sa-i predea acestuia casetele alea in care facea tot felul de dezvaluiri?", se întreabă, retoric, Stelain Negrea.

Integral pe România LiberăComentarii

LLLLLLLLLLL Si aia de la Roamnia TV lucreaza tot pentru Ghita

8 februarie 2017 17:44

gica,contra Pe vremea aia era amanta altcuiva,Dragnea a preluato si nu are legatura cu "serviciile" Da de loc !

8 februarie 2017 6:29

Lingaul Din cate stiu si catelusa a facut sex cu o vecina a lui Dragnea si cred ca sunt si alte lucruri ingrijoratoare !!!!Fi-ti vigilenti !!

7 februarie 2017 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.