Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Se pare că discuţia pe care am avut-o cu preşedintele, imediat după alegeri, nu era un simplu bluff. Se pare că are un plan care să ducă la schimbarea Guvernului şi la instalarea guvernului lui, aşa cum a făcut şi în 2015, după accidentul de la Colectiv. Şi acest lucru e foarte grav pentru că preşedintele trebuie să respecte ordinea constituţională, trebuie să respecte rezultatul alegerilor, chit că îi convin sau nu îi convin, trebuie să respecte voinţa cetăţenilor. Preşedintele vrea să profite de această situaţie şi cred că, dacă nu va da un mesaj şi el în sensul de a arăta că este momentul să punem punct acestei tulburări care afectează România şi mai ales marile oraşe de câteva zile, face o greşeală mare", a afirmat Tăriceanu sâmbătă seară la România TV.

"Ne-am dat seama că dacă şi noi scoatem oamenii în stradă riscul de a provoca ciocniri violente şi totul să degenereze, riscul ca România să fie aruncată în aer a fost foarte mare. Acesta este motivul pentru care şi noi am gândit la nivel politic şi premierul Grindeanu cu toată responsabilitatea, am luat această decizie. În baza vorbei cunoscute care funcţionează nu numai în România - înţeleptul cedează întotdeauna", a explicat Tăriceanu.


''Premierul, împreună cu miniştrii Cabinetului, au dreptul să decidă asupra unor opţiuni politici, nu are dreptul să ancheteze DNA. Asta este problema. E un abuz de putere neimaginat. Şi săptămâna viitoare, când voi avea discuţiile şi cu ambasadorii şi cu reprezentanţi la nivelul Parlamentului European, voi semnala acest lucru fără niciun fel de reţinere. (...) Sunt puteri scăpate de sub control. DNA ar trebui să răspundă, pentru că există CSM care ar trebui să observe aceste lucruri. Eu văd că CSM este ocupat, prin declaraţiile pe care le-a făcut, să devină jucător politic, să spună care este politica penală în România pe care să o decidă Parlamentul şi Guvernul. Dar aceste lucruri nu le vede, de aceea spun că există un dereglaj grav la nivelul funcţionării instituţiilor importante", a conchis preşedintele Senatului.


Comentarii

Hadrianus Măi tăriceanule, tu eşti un monstru al prostiei. Ceilalţi doi (dragnea şi grindeanu) sunt la fel ca tine. Aţi actionat pe timp de noapte şi în grup, asta înseamna circumstanţe agravante. Aţi câştigat alegerile din decembrie numai cu şmecherii. Personal nu am putut vota din cauza voastră pentru că pagina online de alegeri a fost blocată de hekeri angajaţi de voi. Puşcăria este locul vostru meritat. Sper ca D.N.A. să vă facă dosar penal. Ruşine voua corupţilor. în puşcărie cu voi.

5 februarie 2017 17:11

v D-le Tariceanu, a fost o mare greseala cind l-ati adus pe Ghiolbanis la Bucuresti, l-ati facut pesedinte de partid iar apoi pe pos de presedinte al taii. Acuma se va tine sub orice forma si fara pic de rusine sa va inlature de la guvernare, chiar daca ati cistigat alegerile. Acuma cind au inceputaceste manifestatii, neautorizate, Ghiolbanis care ar trebui sa fie impartial, a indemnat lumeasa va destituie. si asta este numai inceputul.

5 februarie 2017 16:34

Alegator Tovarase TARICEANU !!,daca erati intelept,nu ajungeati sa va aprobati legi in timpul noptii ,pentru a va spala dosarele.Hotii care fura noapte sant considerati '''''TALHARI''''',dar pe domniile voastre ,cum si in ce articol sa va incadram ?????

5 februarie 2017 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.