Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un grup de studenți a ajuns în Gara de Nord, duminică dimineață, pentru a continua protestele în Piața Victoriei. Studenții au fost primiți cu urale și aplauze de alți protestatari.

Tinerii au strigat “Să vă fie frică, studenții se ridică!”, “O dorință sinceră, România liberă!” și "București, nu uita, Clujul e de partea ta!"

Pe rețelele de socializare au fost create mai multe evenimente, în care se face apel la mobilizare. Protestele ar urma să înceapă la ora 14:00.

Guvernul se reunește de urgență duminică, cu protestatarii la poartă, să decidă cum poate scăpa de ordonanța care a provocat cele mai ample proteste de stradă din România.

Guvernul a cedat și a anunțat că retrage ordonanța și că ministrul Justituiei va suporta consecințele dar strada nu se mulțumește cu atât și continuă protestele, cerând acum demisia guvernului Grindeanu, deși nu a trecut decât o lună de când actualul guvern s-a instalat în funcție.

Astăzi, se anunță cea mai importantă mobilizare în fața Guvernului. Sunt așteptați și manifestanți din toată țara, care s-au mobilizat în număr record și în marile orașe toată săptămâna.


Comentarii

Grecoteiul nu se lasa Sa speram ca protestatarii il vor avea in "atentie "si pe acest bashinos de Tariceanu care nici in al 12-lea ceas nu i-au intrat mintile in cap.Este la fel de vinovat ca si Dragnea dar a stat ascuns ca un sobolan .Sa-l ascundem si mai bine noi,dupa gratii si de acolo sa se razboiasca cu propriul popor .

5 februarie 2017 10:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.