Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Manifestanţii nemulţumiţi de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penală cer Metrorex prelungirea programului de circulaţie a trenurilor până la ora 1.00.


O petiţie de prelungire a programului Metrorex a apărut pe pagina petitieonline.com, în contextul protestelor faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică procedura penală. Autorul petiţiei motivează că măsura este luată de fiecare dată când există un meci sau un concert, iar o decizie similară în cazul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei ar arăta respectul companiei faţă de abonaţi, dar şi o implicare în decongestionarea traficului de suprafaţă.


„METROREX prelungiti programul pana la 1AM”

În nenumărate ocazii, cu ocazia meciurilor de fotbal sau concerte METROREX a prelungit programul de funcţionare a metroului. Având în vedere zecile de mii de oameni care protestează în aceste zile cerem prelungirea programului astfel încât ultimele trenuri de metrou să plece de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe Magistralele 1, 2 şi 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4, iar intervalul de circulaţie să fie de maxim 10-12 minute. considerăm că prin această măsură arătaţi că vă pasă de abonaţi şi în acelaşi timp decongestionaţi zona centrală plină de maşinile parcate calie peste grămadă ale celor care vin cu ele pentru că nu pot să folosească transportul în comun.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.