Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a vorbit la Malta despre probleme din Româmia și a precizat că aproape toți liderii europeni l-au întrebat despre ce se întâmplă în țara noatră. De asemenea, președintele a mai vorbit și despre faptul că ei s-au arătat îngrijorați de la abaterea de la drumul pentru un stat de drept.

"Am avut, în pauzele care au fost atunci programate, foarte multe discutii cu aproape toți liderii europeni. Lumea a vrut de la mine să știe ce se întâmplă în România. Este important să se știe că toți sunt interesați și îngrijorați și toți speră că România să facă tot ce se poate pentru a rămâne ferm pe calea statului de drepți toți au apreciat că românii au o voce puternică și au rămas impresionați că sute de mii de români au ieșit în stradă pemtri a protesta pentru statul de drept. Toți ar regreta profund dacă România ar face pași care ar îndepărta-o de la statutul de stat de drept."

Integral pe România LiberăComentarii

nae @moarte psd , suntem pe voi de maine , psihopatule , vino si cu ma-ta-n piata sa-i tragem clanta !

4 februarie 2017 10:51

Moarte Psd-ului baga-me-as pula in ma-ta @nae,,jeg imputit si slugoi ,manipulator Psd-ist..demisia guvernul de carton,demisia puscariasului Dragnea si penalilor Psd-Alde din parlament.

4 februarie 2017 9:52

nae DEMISIA PRESDINTE MINCINOS , CORUPT SI HOT DE CASE , IMBARLIGATORUL NATIONAL !

3 februarie 2017 20:13

REFERENDUM Decat sa ne ciocnim in manifestatii pro si contra. mai bine facem, fratilor, un referendum cu urmatoarea intrebare: SUNTETI DE ACORD CU 1. PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS sau 2.cu GUVERNUL PSD-ALDE. Cel care castiga referendumul isi va continua functia, cel ce pierde este demis de popor.

3 februarie 2017 18:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.