Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deși politicienii și magistrații acuză că sunt ofițeri acoperiți printre ei, șeful SRI, Eduard Hellvig, spune că nici vorbă de așa ceva. El îi contrazice, astfel, pe cei care condamnă SRI că ar avea ofițeri în aceste două sectoare.

”SRI nu are acoperiți în politică și justiție. SRI nu se va implica, în mandatul meu, în niciun tip de joc de putere. Nu va organiza proteste sau alte mișcări de stradă, așa cum fals s-a afirmat în anumite locuri. Fiecare instituție trebuie să-și desfășoare activitatea cum scrie în lege și Constituție. Doar pentru că suntem un serviciu secret, nu înseamnă că trebuie să fim izolați. Au existat, în urma hotărârilor pe care decidenții le-au luat, protocoale de colaborare cu diverse instituții. Am oferit asistență tehnică de specialitate și nu au desfășurat cercetarea penală.


Comentarii

gica,contra Nici dl.DEPUTAT Ghita ???????

25 ianuarie 2017 21:44

Dar Robert TURCESCU nu cumva era acoperit? Si daca v-ati infiltrat in presa, nu este la "mintea cocosului" ca aveti ofiteri acoperiti peste tot? Eduard si Klaus doi PROSTI !!!!

25 ianuarie 2017 21:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.