Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Luni seara, la vârsta de 68 de ani, Dan Grigore Adamescu și-a dat ultima suflare într-o unitate spitalicească din exteriorul Penitenciarului Jilava. Acum, soția și cei doi fii proveniți din căsnicii anterioare, se bat pe 700 de milioane de euro.

Celebrul afacerist, proprietar al publicațiilor România liberă și Academia Cațavencu, avea grave probleme de sănătate și fusese condamnat în mai 2016, la 4 ani și 4 luni de închisoare într-un caz de corupție. ”Magnatul Asigurărilor”, așa cum fusese numit Adamescu, avea o poveste de familie încâlcită, iar spre final lucrurile se complicaseră și mai tare.

Integral pe Click!Comentarii

LLLLLLLLLLL Se bat pe avere aia impreuna cu care a facut-o

25 ianuarie 2017 11:24

ariciul Io as intreba intai si intai de unde si cum are averea,ca io am muncit 35 de ani in conditii grele,nu am fost condamnat la munca silnica nici rob nu am fost am avut salariu de conditii grele si nu am avere nici macar bani albi de zile negre.si cumpatat si econom,si trei copii,si sdotie economa si calculata.aaasa de curiozitate.....da el cu 700 milioane e mic copil.

25 ianuarie 2017 10:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.