Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Memorandumul intern aprobat, luni, de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor privind deplasarea preşedintelui forului legislativ, Liviu Dragnea, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump prevedea şi plata cheltuielilor aferente vizitei, precum transportul internaţional, cazarea, diurna şi ”cadourile simbolice”, fără a indica însă sume, scrie news.ro.

Cu toate acestea, trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a declarat marți că toate costurile deplasării vor fi suportate de partid.

Potrivit stenogramei şedinţei de luni a Biroului Permanent, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, i-a anunţat pe membrii Biroului că a fost invitat să participe la Washington, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, supunând astfel la vot Memorandumul în acest sens. Conform stenogramei, Memorandumul a fost aprobat cu majoritate de voturi, fără a exista alte dezbateri pe acest subiect.

Însă atunci când trezorierul PSD a fost întreebat ce sumă va fi alocată de Camera Deputaţilor pentru deplasarea lui Liviu Dragnea la Washington DC, acesta a răspuns că toate costurile sunt suportate de partid.

“Nicio sumă. Eu plătesc de la partid, eu sunt trezoierul partidului şi plătesc de la partid şi pentru domnul Grindeanu şi pentru domnul Dragnea”, a afirmat social-democratul.


Comentarii

eu deplasarea babuinilor, a fost platita de nae, lute, craioveanu, nica, rabega etc

21 ianuarie 2017 11:17

Cum cine plătește? Boborul, adică toată pulimea, ca să-l citez pe Înaltpreasinucisul Adrian Năstase, marele vârăreț care-și număra ouăle, tu-l în gură de împuțit! Păi n-are PSD și guvernoiul bugetul statului la mână? Am ajuns să plătim călătorii în SUA ca asta cu Dragnea și sluga lui, mulțumită electoratului ăla mult, mult dar tâmp și majoritar din România, care a preferat să pună ștampula pe căcatul PSD. Fără alte comemntarii!

21 ianuarie 2017 4:05

Curwele din PNL=PDL=PD, ajutate de cele din USR, ca doar de asta sunt platite SOROS sa fie CURWE !!! Taoate aceste CURWE vor face ceea ce stiu mai bine, vor strange bani, se vor sterge la gura si vor merge la Dl. Dragnea sa-i dea banii, necesari pentru deplasarea in USA .

20 ianuarie 2017 14:08

nae @marius ivanescu , merita bai fraier basist !

20 ianuarie 2017 14:05

@Marius Ivanescu Sa nu confundam participarea la depunerea juramantului cu cina in format restrans.

20 ianuarie 2017 13:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.