Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a fost ameninţat pe Twitter de activiştii grupului de hackeri Anonymous, care l-au acuzat că are legături cu grupări de crimă organizată. Aceştia l-au avertizat că „va regreta următorii patru ani“.


În mai multe mesaje pe Twitter postate de utilizatorul contului @YourAnonCentral, asociat cu grupul de hackeri, Anonymous a scris că „nu mai suntem în anii ’80, informaţiile nu dispar, există toate acolo. Vei regreta următorii patru ani“.

Apoi, grupul a afirmat chiar că Trump are legături financiare şi personale cu membri ai grupărilor infracţionale ruse, cu traficanţi de copii şi cu persoane care se ocupă de spălarea banilor.

Integral pe AdevărulComentarii

Thor Asta nu e Anonymous. Aia sunt baieti stilati! Asta e CIA ori un alt Secret Service! Vom asista oare la un nou scenariu JFK????? Si atunci CIA nu a fost straina.... :)

19 ianuarie 2017 0:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.