Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a reacţionat cu privire la suspendarea prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, explicând că măsura luată, joi seara, de directorul Eduard Hellvig era necesară. Totodată, liderul PMP a făcut o scurtă referire şi la şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

”Cred că era o măsură necesară. O Comisie, probabil contra-informațiile interne, vor ancheta evenimentele spuse de Ghiță. Dacă nu a avut eleganța să demisionez,e nu se mai putea, instituția trebuia să reacționeze. Pagubele produse sunt majore. Adevărul trebuie scos la lumină în ceea ce privește relația Ghiță - Coldea - Kovesi, e mai complicat. Nu știu dacă va ieși și Kovesi. Asta trebuie să decidă CSM și Ministerul Justiției. Doameni Kovesi îi dau puteri delatorii, mai puțin SRI. E fericită până la lacrimi dacă ei pronunță un nume de politician.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Integral pe România LiberăComentarii

katy konopazky BASESCULE!!! Tot cuvitai si te dai mare si a tot stiutor ? Cit ai fost la putere ai vindut tara strainilor si cu atita nerusinare mai vorbesti nu stai cuminte in Moldova bintui ca gripa prin Romania.

13 ianuarie 2017 17:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.