Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul general interimar al Clubului Sportiv Municipal București, Alin Petrache, a declarat pentru AGERPRES că acțiunea de deszăpezire de miercuri, la care au participat sportivii grupării, nu a fost ceva special, ci un ''altfel de antrenament''.

"Mărturisesc că nu văd nimic special în ceea ce au făcut sportivii noștri ieri. Am răspuns prezent la invitația Primarului General, Gabriela Firea, pentru că suntem parte dintr-o comunitate, iar unul dintre principiile sportului, solidaritatea, este una dintre valorile fundamentale ale ideii de comunitate. Suntem împreună, sportivi, oameni, edili, companii, organizații și ar trebui să ne asumăm tot împreună și bune și rele. Pentru sportivii clubului nostru sesiunea de deszăpezire a fost un altfel de antrenament, dar și ocazia de a crea legături umane directe, pe care am uitat să le mai exercităm, poate și din cauza mediilor virtuale care ne sunt mai la îndemână'', a afirmat Petrache.

Integral pe Agerpres