Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a dispus, joi, constituirea unei comisii speciale în urma informațiilor apărute în public referitoare la generalul Florian Coldea, iar, până la finalizarea verificărilor, acesta este pus la dispoziția șefului SRI, informează un comunicat de presă al instituției.

"În urma informațiilor apărute în spațiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea și care au fost supuse unor verificări preliminare, directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general locotenent Florian Coldea este pus la dispoziția Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuțiile funcției de prim-adjunct al Serviciului Român de Informații vor fi preluate de către directorul SRI, domnul Eduard Hellvig", se arată în comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

katy konopazky GH. GH.DEJ cu pretul vietii lui a scos Romania de sub stapinirea strainilor !!! Iar actualii nu mai stiu cum sa o dea TOATA !!!

13 ianuarie 2017 17:28

@cacanarul gh,crrrrr, calin Sper ca baietii care-ti strica calculatoarele sa te ia si pe tine, intr-o buna zi, ca pe toti cei pe care-i pupi in kur de cativa ani buni.

13 ianuarie 2017 16:10

succes !! Kovesi este o femeie puternica si inteligenta va continua lupta impotriva lui Dragnea si tariceanu ! MULT SUCCES!!

13 ianuarie 2017 10:02

javra ordinara Hai, ca la SRI, unde au fost puse in joc prestigiul institutiei si al lucratorilor, poate ca se vor mai indrepta lucrurile, dar la DNA, abia asteapta bestiile de la Brussels, sa vina sa ia locul lui Kovesi. Ati vazut la tv cate sunt, impreuna cu alta bestie nenorocita : MM; Soarta noastra va fi aceeasi, daca nu intervine Trump cu ,,puscasii marini " ca sunt multi de casapit !! Amin !

12 ianuarie 2017 19:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.