Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Am discutat foarte pe scurt această chestiune. Din motive pe care nu le cunosc, s-a vehiculat iniţial sintagma de gaură la buget, ceea ce nici nu poate fi vorba. E vorba de o sumă care nu s-a realizat, pur şi simplu, la încasări, din motive pe care vor trebui să le explice alţii, nu eu. Cei care au guvernat. Cert este că nu a plecat nimeni cu banii acasă", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni, la finalul întâlnirii avute cu premierul Sorin Grindeanu şi cu ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

"Cred că este bine să o luăm încet cu aceste anchetări din partea Parlamentului. Cred că ar fi foarte bine ca cei care ce pricep la aceste chestiuni să facă o analiză foarte serioasă şi să nu se ducă discuţia la nivel de contre politice", a subliniat Iohannis.


Comentarii

Gicu Este specific romanilor cretini sa.si dea cu parerea la ceva ce nu inteleg....

13 ianuarie 2017 13:13

Moarte Psd-ului Mai imputit de @:nae,,ne au distrus imputiti de penali FSN-PSDR-PSD-ALDE,,care ii lingi tu in cur pt niste banuti care iti da sa comentezi tu aici,,futu-va in gura de manipulatori Psd-sti,,,

12 ianuarie 2017 12:47

"Guvernul mieu" Pai care gaura, nea Iochanne, la "guvernul mieu"?! Se poate?! Ce vorba mai e si asta? Poate o mica ciordeala acolo, o joaca de-a rectificarile pozitive, niste scamatorii nevinovate prin care poti face sa apara, apoi sa dispara in neant niste miliarde... Si, da, asa cum spui al lui mata, "n-a plecat nimeni cu bani acasa". Acestia au plecat de capul lor la niste ministere, iar de acolo la niste firme, iar firmele mai dau si ele din prea plinul inimii niste parandaraturi. Ca, deh. oameni suntem si trebe sa-mbuce si gura noastra ceva. Pai, nu?

12 ianuarie 2017 11:42

Fronda Totusi, daca toata ANAF-urile din TAra declara linar 120% incasari, de ce nu sunt bani la buget???? Cum nu s-au incasat tovarashe Johannis? Si de ce ati girat imprumutul de la FMI???? Despre asta ce aveti de spus???

12 ianuarie 2017 1:29

v Bai Ghiolbanis, poate ai dreptate, dar ma intreb ce guvern ai avut sa faca astfel de "aprecieri" gresite? Mai sint si altele pe care nu le stim si nu au fost dezvaluite? Aceste evaluari au fost facute la indicatiile tale?

11 ianuarie 2017 23:32

Doru Cata nesimtire la acest individ, cu cata usurinta vorbeste de gaura de 10 miliarde facuta de guvernul lui! In cretinatatea lui, afirma in conferinta de presa dupa intalnirea cu Grindeanu, ca ii va acorda acestuia asistenta ''la nivel de expert''. Te apuca rasul si greata, el fiind expert doar in traficul de copii si furtul de case cu a cte false!

11 ianuarie 2017 20:38

nae DEMISIA JOHANNIS , PLEACA IMPOTENTULE , NE-AI DISTRUS !

11 ianuarie 2017 19:57

LLLLLLLLLLL Aiurea nu e o gaura. Noroc ca nu mai e cine sa aplice legea ca toti astia care spun ca nu e, ar fi unde trebuie

11 ianuarie 2017 19:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.