Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP Traian Băsescu a spus miercuri că primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să apeleze pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare la asistaţii social, "votanţii cu sânge albaştru ai PSD", nu la sportivi, jandarmi sau deţinuţi."Dar asistaţii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîţiva puşcăriaşi, jandarmi, sportivi şi militari pentru deszăpezirea trotuarelor şi a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistaţi sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente şi sume de la bugetul statului? Sau aceştia sunt votanţii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjaţi?", scrie Băsescu pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

LLLLLLLLLLL Glumite securistoide de la un securist si un comunist adevarat

11 ianuarie 2017 19:17

katy konopazky Basescule, acum dai lectii la altii dar cind tu erai presedinte de ce nu te-ai ocupat sa nu se ajunga hotiile atit de departe ???? Cit ai fost tu presedinte tara a dat inapoi cu 30 de ani din toate punctele de vedere. Fiica ta cea mica ma rog ajunsese parlamentar european iar in campania electorala spunea ca tinerii pot consuma droguri. Vezi birna din ochii tai!!

11 ianuarie 2017 18:50

Da, dar ... De ce nu apelezi tu la Sile Camataru sa ti-o traga in gaoz pana ti se deschide si ochiul stang? Si, ca sa nu mori prost, sa stii ca detinutii mai vad si ei lumea de afara, mai fac miscare, se ia in calcul atitudinea lor civica si li se mai scade din pedeapsa. Pricepi, mai jegardica?

11 ianuarie 2017 17:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.