Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi seara, la comandamentul de iarnă, că administraţia din Bucureşti este pregătită să acţioneze cu aproximativ 700 de utilaje pentru a face faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă.

"Suntem pregătiţi să facem faţă şi celui de-al doilea val de zăpadă din această iarnă", a declarat Gabriela Firea.

Integral pe MediafaxComentarii

Je Primaritza asta e mare fraiera daca mai raspunde la tel. si mai face vreo declaratie celor de la Realitatea tv. , care apoi ii rastalmacesc cuvintele si batjocoresc declaratiile in zeflemea. Astia, cu Johannis, Nicusoros si Dancu ai lor, tot nu inteleg ca au pierdut alegerile si au fost batuti mar si degeaba tot incearca sa denigreze orice actiune a invingatorilor. Noua madama PNL, ranjita plastic cu botox, nu intelege ca si capra aia cu trei tzapi dinainte, ca opozitia nu se face la mishto cu mainile in shold si vorbe de Obor, ci cu initiative de legi si propuneri logice mai bune si mai folositoare tarii si populatiei, decat cele ale puterii actuale.

11 ianuarie 2017 10:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.