Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

”Vorbim de cel puţin cinci persoane care trebuie să dea explicaţii: primul ministru, ministrul Finanţelor, ministrul Fondurilor europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fiscal (…) Este foarte posibil ca mâine să iniţiem o comisie de anchetă pentru că ceea ce s-a întâmplat la Ministerul de Finanţe este ilegal. Ei au estimat pe hârtie, având la bază probabil nişte angajamente scrise din partea unor decidenţi, că veniturile în România, la finalul anului 2016, vor creşte cu aproape trei miliarde. Drept pentru care au făcut o rectificare pozitivă. Asta era undeva în 23 noiembrie. 31 decembrie ne arată că veniturile sunt mai mici cu zece miliarde sau cu 14, o să primesc toate datele mâine dimineaţă. Iertaţi-mă, dar asta este total ilegal”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.


Comentarii

Emil din Dublin Erata, ....cind Ciolos v-a spus.....

9 ianuarie 2017 17:41

Emil din Dublin Ops, pai mai nesimtitule cand Ciolos va spus ca nu se poate mintii in halul a la teleoman si a la psd, ai fost surd.Faceti comitii de investigare a oamenilor cinstiti, caci asa cum stim adevarul e o ciuma pentru tine dracnea.Acum s-o vedeti , aveti ce ati votat.

9 ianuarie 2017 17:38

Titus Parjolescu Se cauta vinovati pentru povestile spuse in campania electorala.

9 ianuarie 2017 10:27

ariciul Baaaaiii tata,da incepeti voi nu cu guvernul Ciolos,Ci cu CPUN,si dati de pamant cu toti care pana acuma ,ati mintit,furat,falimentat,vandut,distrus,si cand terminati....imi vine sa rad,cred ca voi fi cel putin presedintele Romaniei...curat,cinstit ,si drept,ca teapa ori ca parul ,ce le voi tine in mana ,cand imi vor face statuie generatiile urmatoare,ca serifului din Tennesee!!!

9 ianuarie 2017 10:23

Mihai pe vremea mea infractorii infundau pusacria nu anchetau guverne , s-a intors lumea cu fundu in sus!

9 ianuarie 2017 9:02

FBI-aiul Bugetul Tarii este pagubit cu 14 miliarde lei, de ex-PM Ciolos impreuna cu tehnorahata de Dragu si tot "guvernul meu". Banii au fost probabil virati de sleahta fomista Ciolos, in niste conturi personale. Dl.Johannis trebuie sa explice despre miliardele disparute, sub "guvernul meu". Jaful din Buget comis de "guvernul meu" este adevaratul motiv , pt care prezidentul punde obstacole in functionarea Parlamentului si guvernului legal si democratic votate de Poporul Roman. La parnaie, cu tehnorahatii !

9 ianuarie 2017 8:38

Puscariasul Dragnea Probleme puscariasule,,apropo vezi ca am mai avut un conducător taran ca tine si abitiile tale si a sfarsit tragic pt el,,acum îl urmezi tu ,,vad ca aplici aceasi metoda dictatura si cenzura,minciuna,ai mintit in campania electorala acum o dai la întors ,si dai vina pe guvernul Ciolos ,,dar vuoi imputiti de penali Psd-Alde ati făcut gaura de 10 miliarde,,,e imposibil logic vb sa facă Ciolos intr-un an gaura de 10 miliarde,,,asa ca fati deja valiza su tu si guvernul tău de carton si valea cat mai repede,,lasa oameni cinstiti sa guverneze tara voi hotilor si mincinosilor la puscarie va e locul..

9 ianuarie 2017 7:06

Mihai omul nu iese de loc din logica minciunilor de campanie , parerea mea ca pregatesc suspendare lui iohanis ca sa obtina puterea totala ca altfel nu confunzi deficitul bugetar cu " gaura"!

9 ianuarie 2017 6:33

Moarte Psd-ului Asta e un joc murdar pes la cale de puscariasul Dragnea,,el acum vede ca nu poate da cetatenilor ceea ce a promis in campanie si hopa da vina pe guvernul Ciolos,,,sa scape el basmaua curata,,mai puscariasule gaura e de la guvernul al mai cinstit condus de tine si javra imputita penala Ponta voi ati mintit cu cresterea economica,,de promis e usor de promis dat sa pui in practica ce ai promis acum dai in balbieli,,cati oameni au iesit in strada sa darame guvermul Ponta a fost vags,,,guvernul tau de carton nu va rezista 3 luni,,iti promit,,,,si voi ajungeti la puscarie hotilor acum se vede furturile care le ati facut cu contractele cu statul date tie lui Ghita si lui cumnatul javrei imputite nationale Ponta,,,

8 ianuarie 2017 23:36

traducere Traducere: ca urmare a tuturor pomenilor electorale o sa avem o gaură de 10 miliarde in buget pe care nu știm cum sa o acoperim asa că o sa dam vina pe guvernul Ciolos Si uite asa o sa continue 4 ani cum au facut intotdeauna.Pana acum nu au zis nimic de cum vor putea sa asigure bugetul si uite solutia.Dam vina pe Ciolos

8 ianuarie 2017 23:26

v D-le Dragnea nu vrem declaratii "politicianiste" ci sa comunicati situatia exacta din ministere, daca Ciolosica a gestionat bine bugetul tarii sau nu.

8 ianuarie 2017 23:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.