Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campania inițiată pe internet pentru demiterea lui Victor Ciorbea din funcția de Avocat al Poporului a strâns, până duminică după-amiază, peste 127.000 de semnături. Petiţia a fost lansată de Tudor Brădățan şi poartă titlul: "Către: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea. Victor Ciorbea, ești concediat!".

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a afirmat, duminică, la Digi24, că Liviu Dragnea, liderul PSD, ar fi trebuit să conducă de la început Guvernul şi ar trebui să preia şefia Executivului, în cazul în care legea care nu îi permite acum acest lucru va fi declarată neconstituţională.

Integral pe România LiberăComentarii

Cri Vai, cum a indraznit Ciorbea sa ceara verificarea consitutionalitatii unei legi care-l incrimineaza pe Dragnea ? Huo ! So pa el ! Nu stie Ciorbea ca Dragnea, PSD si ALDE trebui sa fie nimiciti, pentru ca Maria Sa Johannis si PNL sa poata in sfarsit sa conduca Romania ? Trebuie data urgent o lege prin care alegatorii sa voteze doar ceea ce le spune presedintele !!!!

9 ianuarie 2017 8:03

Moarte Psd-ului trebuie iesit in strada si cerut demisia si a pucariasului Dragnea si jegului imputit de slugoi Psd-ist Tariceanu si bagati la pucarie toti 3,,,,

8 ianuarie 2017 19:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.