Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a propus arestarea preventivă a Laurei Kovesi, procurorul șef al DNA, și a lui Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, după ultimele acuzații lansate joi la adresa lor de Sebastian Ghiță.

Ghiță a susținut că el se întâlnea săptămânal cu Laura Kovesi, în timp ce Băsescu spune că el, pe când era șef al statului, se întâlnea cu aceasta mult mai rar.

"Aflu şi eu din ce spune Ghiţă că se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi. Păi eu m-am întânit cu Kovesi, cred, în cele două mandate de procuror general şi unul de procuror şef DNA, de şase ori. Iar unul din episoade e cel cu revoluţionarii... Am mai avut o întâlnire legată de conflictul ei cu Bica. Şi aflu că Ghiţă se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi. Unde participa şi Coldea şi mai venea şi şeful staţiei CIA. Pă, fraţilor, nu avem un procuror general să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, că să nu schimbe informaţii între ei dacă vreţi. Aşa cum procedează ei,când îşi aduce aminte câte un delator de ce a fost acum 10 ani şi îl arestează preventiv sau aşa cum i-a făcut lu Udrea. I-au cerut patru arestări într-o zi, de ce nu ar fi şi ei arestaţi preventiv, după declaraţiile lui Ghiţă?", a declarat Traian Băsescu, joi seară, la România TV.

Integral pe România LiberăComentarii

unchiu` lu` SAM Tarziu bre Traiane, foarte...tarziu ! Acu`....daca i-ai "format", i-ai "invatat" , te vaneaza ei pe tine ! Si ....nu cred ca vei scapa !!!

6 ianuarie 2017 12:50

un roman @marius Ivanescu: ți e frică de faptele tale ?

6 ianuarie 2017 11:35

nae Pana la arestare , cerem urgent suspendarea din functii , eventual DEMITEREA acestor doiu tradatori ai intereselor nationale , abuzivi si aroganti ! Ulterior , judecarea ! DEMISIA URGENT COLDEA SI KOVESI !!!

6 ianuarie 2017 11:10

LUP Capetenie de crima financiara organizata si de trafic de influenta la abnii publici, acest Basescu, corupt timp de 12 ani de guvernare ticaloasa, toate institutiile Tarii. Victimele colaterale ale interlopului de ex-pres, platesc acum, cu libertatea lor, cu onoarea, cu viitorul lor distrus. Vezi Ridzi, Bica, ministrii pdl, apoi Kovesi, Coldea si ce mai urmeaza. Daca, nici acum, Basescu nu este dat in gat, si arestat, atunci, victimele Javrei, va meritati soarta.

6 ianuarie 2017 9:58

katy konopazky In toate mandatele lui Basescu s-au facut numai rele pentru Romania . Coruptie totala iar Basescu se facea ca nu vede dar beneficia din plin . L-a decorat pe Lazlo Töches cu toate ca acesta este tradator CONSTITUTIA o spune .Lazlo Töches este cetatean Roman pt.ca aici s-a nascut ,traieste, a studiat deci a tradat ROMANIA iar acum este decorat. Pt.ce este decorat pentruca a tradat ROMANIA ?

6 ianuarie 2017 8:56

un roman Se confirmă inclusiv din SUA: suntem o colonie condusă de serviciile americane cu ajutorul " statului de drept" din România. Dacă au fost deconspirati sefii spionajului american din România, ar fi cazul să deconspiram agenții (postaci) care lucrează pentru alții , băieții din multinaționale, din presă...

6 ianuarie 2017 8:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.