Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Legea cu 51% produse româneşti la raft nu schimbă cu nimic situaţia agriculturilor şi exploataţiilor agricole în acest an, susţine Cornel Stroescu, preşedintele Camerei Agricole Naţionale.
«Anul 2017, pentru agricultură, nu înseamnă nimic bun faţă de anul trecut. Din punctul meu de vedere este tot ca în 2016, dacă nu mai prost. Ce mă face să văd lucrurile mai bine în acest an când nici măcar nu sunt interesaţi să organizeze agricultura din România. Impactul neaşteptat al legii cu 51% produse româneşti în magazine este egal cu zero. Degeaba s-au dat legi când noi nu avem ce să punem pe rafturi pentru că nu suntem uniţi în organizaţii puternice», ne-a declarat Cornel Stroescu. Preşedintele Camerei Agri­cole Naţionale consideră că în acest an, pe primul loc, trebuie să fie desfacerea produselor agricole şi a legumelor româneşti. „Dacă nu ne vom organiza pentru colectarea, depozitarea şi desfacerea legumelor şi fructelor, tot produsele străine vor ajunge pe rafturi şi în 2017.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.