Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Sorin Grindeanu, propus miercuri de PSD pentru funcția de premier, a declarat că nu va face mișcări politice în Guvern fără acordul colegilor și a adăugat că există o relație de subordonare între el și Liviu Dragnea - ca președinte al Partidului Social Democrat. "Eu nu voi face mișcări în Guvern și mișcări politice fără colegii mei. Ei trebuie să decidă, împreună trebuie să decidem mutările pe care le facem. (...) Este o relație de subordonare, domnul Dragnea este președintele PSD, e simplu", a afirmat Grindeanu.

El a susținut că a primit o mare responsabilitate din partea Comitetului Executiv Național al PSD.

Integral pe AgerpresComentarii

Faptul că bietul figurant transferat de Dracnea de la CJ Timișoara pare a avea vagi colaborări cu băieții noștri din servicii ne arată că mica insurecție anti-securitate a baronului s-a sfârșit înainte să înceapă. Învins de propria-i aroganță și pus pe coji de nucă de prostia-i proverbială, condamnatul a sfârșit prin a face exact jocul pe care afirma sus și tare că nu-l va face. Prezența în toate pozele de grup a hamsterului SRI Georgian Pop, fostul ȘEF a comisiei prin care securitatea se controla singură este un indiciu că statul de drept n-are o problemă să coabiteze cu cei mai detestabili șobolani din clasa politică, dacă ei sunt aduși la putere de către masele largi, populare. academiacatavencu…

29 decembrie 2016 21:15

Lute #gicu prostu si cacatu, a si dat comunicatu !!!

29 decembrie 2016 14:16

Gicu Noul propus, slugoiul pe fata ptr Dragnea. Nici nu se putea altfel, ...

29 decembrie 2016 13:53

Gelu Dumitrescu - psiholog Grindeanu ăsta săracul nici nu ştie pe ce lume trăieşte . El nu a auzit de principiul separației puterilor în stat . Cele 3 puteri in stat ( legislativă , executivă şi judecătorească ) nu se subordonează nimănui . Guvernul e putere executivă domnule Grindeanu , matale nu te subordonezi nici colegilor de partid nici penalului Dragnea . Ai dat-o de gard la prima întrebare incomodă . Du-te la Timisoara , chiar nu ai ce căuta în Bucureşti .

29 decembrie 2016 8:59

In sfarsit ia venit si lui Liviu Dragnea mintea la cap. Singurul VINOVAT pentru amanarea formarii noului guvern este tov. Liviu , care initial a venit cu o propunere strict personala(Liviu sau Servil ) pe care le-a gandit el la pescuit, dar care sigur au avut vulnerabilitati privind Siguranta Nationala (suspendarea de tip puci a presedintelui este un atac la Siguranta Nationala), peste care Iohannis nu a putut trece. După două nominalizări eșuate (Liviu si Servil) o va rata Liviu și pe cea de-a treia? ( Sorin). Tu ce spui mai Victor-Viorel-Ghita-RTV? Raspuns: Sorin GrindeaNu va fi acceptat de Iohannis.

29 decembrie 2016 8:32

Gelu Dumitrescu - psiholog Omul ăsta îşi declară pe față obediența , e clar că Dragnea cu antecedentele lui penale va conduce guvernul prin intermediul lui . CV -ul e subțire pentru poziția de premier , nu ştiu dacă a plagiat sau nu la facultatea aia , rămâne de văzut . Fața îl recomandă să nu pariezi pe el că nu-i place foarte mult tăria . Se impune din partea preşedintelui o nouă rundă de întâlniri cu partidele la Cotroceni .

29 decembrie 2016 1:33

v Se pare ca o parte dintre "comentatorii" platiti sau doar sustinatori ai USR, PNL care au mai ramas alaturi de PDL-epre, nu au primit comanda sa-l critice sau sa-i gaseasca diverse "bube" si acestuia. Urmeaza sa vedem cind primesc comanda si cu ce "ordine".

28 decembrie 2016 23:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.