Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru funcţia de premier, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

În declaraţia sa de avere, depusă în calitate de deputat, în 2016, Sorin Grindeanu anunţa că deţine împreună cu soţia trei terenuri în judeţul Timiş, două obţinute prin cumpărare şi unul moştenire, o clădire de 205 mp, un motocliclu ATV, un apartament pe care l-a vândut în luna martie pentru 30.000 de euro.

Totodată, Grindeanu are plasamente de 83.500 de lei şi 20.000 de euro şi un împrumut la ING de 44.868 euro.


Comentarii

Iar Antena 3? Hai că e tare de tot! Deci nea Grindeanu n-are mașină? Dar are un ATV, cu care se motociclează în deplasările lui prin Bucale? Nu pot crede că nea Grindeanu ăsta, n-are mașină. Sursele de știri și povești de adormit țâncii de la Antene au găsit numai un ATV ca vehicul în proprietatea lui nea Grindeanu? Imposibil! Ce nume interesant, Grindeanu! Rimează și râmează cu Hrebenciucii și Meleșcăcăcioșii din FSN, dar în sfârșit. Grindeanu recunoaște cel puțin din capul locului că e o slugă a președintelui partidului de boleșvici împuțiți, interlopul pușcăriaș condamnat cu suspendare Liviu Dragnea. Am o premoniție nefastă despre ce va face acest Grindeanu, care va grindini cu grindină peste guvernoiul lui de împuțituri, care e-n durerile facerii acum, e scremut din toate puterile și din toate putorile. Dar după scremerile facerii, va urma ditamai diareea, că numai la asta-s în stare să facă cu succesuri, bolșevicii împuțiți de la FSN, pardonez, PSD, dar în sfârșit!

29 decembrie 2016 0:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.