Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii Partidului Social Democrat discută, la Comitetul Naţional, pentru a decide pe cine vor propune, din nou, pentru funcţia de premier şi ce poziţie va adopta partidul după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. Social-democraţii au subliniat că această nominalizare nu va fi Liviu Dragnea, iar dacă şeful statului va respinge şi această propunere, membrii PSD intenţionează să înceapă demersurile pentru suspendarea din funcţie a liderului de la Cotroceni.

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 - 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia înformatică.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute #nae- da, este o prostie mostenita

29 decembrie 2016 6:18

Lute NAE = nume de prost !! din ala de da in gropi ! du-te dracu !

29 decembrie 2016 6:17

v Asa imi "place". Toti comentatorii USR si ce a mai ramas din PNL, aliat cu PDL-eprele, au iesit sa comenteze la ordin. Deja i-au gasit "hibe" si noului propus pt PM. Totusi par putini si se pare ca unii scriu sub diverse pseudonime sa para mai multi. Sincer ma intreb daca sint asa vajnici de ce nu si-au mobilizat adeptii si sa cistige ei alegerile.

28 decembrie 2016 23:21

nae Dragnea , un taranus parvenit , prostut si ingamfat , a jucat prost si dupa demisia lui Ponta pe care l-a si carotat , joaca prost si acum cand are 47% procent cu partidul si 55% majoritate parlamentara ! Il joaca jigodia asta de presedinte etnic german ca pe urs ! N-are...cojones !

28 decembrie 2016 22:33

Moarte Psd-ului Nu e rea propunerea,,numai sa nu fie si el o sluga a puscariasului,,,principal e ca e roman de al nostru..

28 decembrie 2016 18:37

Ionut Bravo Dragnea, vezi ca ai oameni destepti in partid? De ce nu ai facut aceasta propunere de prima data? Felicitari pentru propunere!!!

28 decembrie 2016 18:19

Ionut Bravo Dragnea, vezi ca ai oameni destepti in partid? De ce nu ai facut aceasta propunere de prima data? Felicitari pentru propunere!!!

28 decembrie 2016 18:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.