Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Ivan Gnatişin, a declarat că liderii de la Kiev sunt pregătiţi pentru a dialoga cu preşedintele Igor Dodon, atât timp cât acesta va respecta integritatea teritorială a Ucrainei, informează News.ro. Precizarea diplomatului a venit pe fondul deciziei Kievului de a-l retrage, în semn de protest, pe ambasadorul ucrainean de la Chişinău înainte de a-l doilea tur al alegerilor prezidenţiale, după ce socialistul Dodon a recunoscut anexarea peninsulei Crimeea de către Rusia, transmite şi deschide.md.

”În urma declaraţiilor lui Igor Dodon despre faptul că «Crimeea aparţine de facto Federaţiei Ruse», vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, în cadrul unei emisiuni TV, şi-a exprimat regretul şi a subliniat că asemenea declaraţii nu corespund poziţiei oficiale a R. Moldova, care se confruntă cu o problemă similiară”, a declarat ambasadorul Gnatişin.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.