Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu a afirmat, la Realitatea TV, că preşedintele Klaus Iohannis a comis două erori importante în perioada preelectorală, anume neinvitarea lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu la ceremoniile de 1 Decembrie din cauza problemelor de natură penală a acestora şi neimplicarea în discuţii preelectorale legate de o majoritate parlamentară.

Crin Antonescu a apreciat că neinvitarea liderilor PSD şi ALDE la ceremoniile prilejuite de Ziua Naţională au adus costuri electorale pentru liberali. „Eşti şeful unui stat în care există un ceremonial. Indiferent ce părere ai despre un om, şi nu cred că eu am o părere mai bună despre domnul Tăriceanu decât preşedintele Iohannis, el este preşedintele Senatului, al doilea om după tine în ierarhia statului. Dacă nu-l mai recunoşti, avem o revoluţie, un război civil, ceva... Dacă-l recunoşti, este vorba numai de o formalitate, trebuie să-l inviţi! Pe celălalt (Liviu Dragnea - n. red.) trebuie să-l inviţi că este preşedintele celui mai mare partid parlamentar”, a apreciat Antonescu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.