Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Steve Jobs a decis să inventeze o tabletă PC după ce un angajat al Microsoft i-a dezvăluit planurile companiei de a lansa un astfel de produs, se arată în biografia cofondatorului Apple.Cofondatorul Apple, Steve Jobs, a decis să inventeze o tabletă PC după o cină cu un angajat al lui Bill Gates, care i-a dezvăluit că Microsoft pregăteşte un astfel de produs revoluţionar. "La această cină mi-a vorbit pentru a zecea oară despre acest lucru şi mă săturasem atât de tare să aud povestea încât am ajuns acasă şi am spus: La naiba cu asta, să-i arătăm acestui tip ce poate fi într-adevăr o tabletă", a mărturisit Jobs.

Supărarea sa l-a determinat pe antreprenor să creeze iPad-ul, cu un ecran de şapte inchi dimensiune, care a fost lansat în aprilie, informează Daily Mail. În total, iPad-ul a fost vândut în 39.8 milioane de exemplare.

Adevăratul motiv pentru care cofondatorul Apple s-a ambiţionat să creeze iPad-ul a fost dezvăluit în biografia sa, "Steve Jobs", scrisă de Walter Issacson şi apărută deja în magazine. Autorul l-a intervievat pe antreprenor de 40 de ori în timpul bătăliei acestuia cu cancerul şi vorbit, de asemenea, cu rudele şi prietenii lui Steve Jobs.
Integral pe Mediafax