Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma rezultatelor slabe obținute la alegeri, Elena Udrea a anunțat, în această dimineață, că se retrage din viața politică, cel puțin pentru o vreme.


”Personal, o vreme mă voi retrage din atenția dumneavoastră. Îmi găsesc alte proiecte. Nu că în ultimii 2 ani am făcut cine știe ce politică. O să îmi găsesc un proiect privat în care să fac cu totul altceva. Probabil că a fost un vot util. Un vot pentru PMP, ceea ce e foarte bine. E mai bine să intre un PMP în Parlament, decât un candidat Elena Udrea”, a spus Elena Udrea.

Candidaţii independenţi Elena Udrea, Theodor Paleologu şi Remus Cernea, care au candidat pentru un mandat de deputat în Capitală, au pierdut alegerile, potrivit datelor prezentate după centralizarea a 99% din voturi, fiind cu mult sub pragul minim de aproximativ 25.000 de voturi necesare. Udrea a obținut 3.095 de voturi, conform rezultatelor parțiale.

Integral pe LibertateaComentarii

BB Te retragi, fa Nutzi, dupa conturile grase in milioane Euro, din Banci straine. Speri sa scapi, tu care esti unul din capii crimei financiare organizate din Romania. Speri degeaba, cu executare intre 7 si 14 ani, pt delapidarea Bugetului Tarii si fraudarea fondurilor Europene.

12 decembrie 2016 12:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.