Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un studiu publicat de Institutul pentru Politici Publice Bucureşti a analizat declaraţiile de avere ale parlamentarilor români, întocmind o listă a politicienilor care au învârtit milioane de euro în perioada 2012 - 2016. IPP subliniază că pentru alegători este foarte important să voteze viitori deputați și senatori integri, capabili să exercite principalul rol al unui parlamentar, constând în inițierea și susținerea de proiecte de lege şi nu în fapte de delapidare.

Conform documentelor analizate, în patru ani de mandat, parlamentarii au acordat împrumuturi în valoare totală de 47 milioane de euro, cele mai mari împrumuturi fiind făcute, în nume propriu, de deputatul Sebastian Ghiţă. Deputatul PSD a învârtit suma de 30 de milioane de euro, în timp ce, liberalul Marin Anton a împrumutat 1,8 milioane de euro, iar Elena Udrea a îmmprumutat în nume propriu 1,1 milioane de euro.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.