Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Donald Trump a declarat că părți ale zidului pe care a promis să-l construiască de-a lungul graniței dintre Mexic și Statele Unite nu vor fi necesare din cauza "munților" și "râurilor" din aceste zone, scrie The Independent.

"Există anumite locuri în care nu avem nevoie de zid pentru că sunt, știți, munți și alte lucruri. Ai râurile mari și destul de periculoase”, a spus Donald Trump într-un interviu pentru Fox News în Cincinnati, Ohio, în timpul turneului său ”de mulțumire” prin America.

Donald Trump nu a reușit să se specifice unde sunt localizate aceste bariere naturale, dar a insistat că asta nu înseamnă că dă înapoi de la decizia sa de a opri fluxul imigranților din această zonă.

"Construim un zid, va fi un zid real pentru că vrem să oprim traficul de droguri de aici, vor continua să vină oameni, dar vor veni pe cale legală și vom avea un zid mare, un zid real, și vom opri ceea ce se întâmplă acum cu țara noastră pentru că este trist”, a spus Donald Trump.


Comentarii

PRECIZARE: "acuzatiile" vin din partea lu' Felix al nostru (ocnashul din celula-3 / Fortul Jilava, detasat temporar la Salina Cacica, n.red.) si ele constau într-o plângere cu vaiete & bocete (prelungite, n.red.) asezonate cu înjuraturi (de dulce, n.red.) la adresa lui Basescu! Cu respect, Gâdea, Cercel & al. tembeli tatuati cu A3 pe ceafa

5 decembrie 2016 0:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.