Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Brigada specială de poliţie se află la faţa locului şi ia măsuri de siguranţă. Incidentul se pare că are loc la agenţia de turism Asieland, de pe Bulevardul Massena, în cel de-al 13 arondisment.

Ştire iniţială: Un individ înarmat a luat ostatice şapte persoane într-o agenţie de turism din Paris, transmite agenţia France Presse, care citează surse din cadrul serviciilor locale de poliţie.

Din informaţiile disponibile până acum reiese că autorul luării de ostatici intenţiona să jefuiască agenţia situată în zona de sud a capitalei Franţei.

"Este în derulare o intervenţie într-un caz de jaf armat, îi sfătuim pe şoferi să evite zona", au transmis pe Twitter autorităţile locale.


Comentarii

UUUUAAAAUUUU (onomatopee derivata din engl. "woau", n.m.)!!! E MEGA-SUPER-PALPITANT - e cu de-aia travestiti în "Razboiul Stelelor", care chiar se cred blindati si "speciali" (pâna se trezesc cu câte un glontz în cap, n.m.), au lampashe de miner la casca, antene pe cap par foarte preocupati când vorbesc prin statii si fug de colo-colo cu diste puscoace automate, nu?! Cu respect, Euro-Paulus

2 decembrie 2016 23:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.