Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că susține modificarea Constituției astfel încât să prevadă redefinirea familiei ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie.

Întrebată dacă susține inițiativa cetățenească pentru modificarea Constituției, Elena Udrea a răspuns că „își asumă acest lucru”.

„Nu am nimic împotrivă, am prieteni care sunt în această categorie de persoane homosexuale şi sunt oameni extraordinari, credincioşi, ba chiar de multe ori cu mai mult caracter decât ceilalţi, însă, după mine, familia este formată din bărbat, femeie, copii şi aşa mai departe. Nu am nimic împotriva parteneriatelor sociale. Există acum în codul familiei concubinajul, adică eu înţeleg nevoia de a reglementa comunitatea de bunuri când locuieşti cu cineva - că locuieşti cu o persoană de acelaşi sex sau nu - sau alte aspecte care ţin de viaţa în comun şi care trebuie reglementate cumva legal. Dar avem această lege a concubinajului şi a comunităţilor de bunuri care reglementează situaţia. Deci nu văd de ce neapărat trebuie să ajungem să copiem familia tradiţională. Voi vota modificarea Constituţiei în acest sens şi în rest susţin toate drepturile lor”, a precizat ea.

Integral pe România LiberăComentarii

vasile pai si tu ce te intinzi cu toti ajunsii la putere sau la bani? marit-te si fa copii sau du-te dracului la manastire si scuteste-ne de pansurile de doi lei!

4 decembrie 2016 8:50

După tine, potopul! Mai dute-n scula calului, otreapă ordinară ce ești! După tine era Chiorul care-ți sugea chiloțeii, când te urcai cu curul pe biroul lui, atunci când erai șefa cancelariei orbetelui națiunii. Să vă ia dracul pe amândoi, ticăloșilor!

4 decembrie 2016 6:04

cetatean european @carmen: A spus foarte clar: "In biserica sa respectam canoanele bisericii"! In afara bisericii - liberi ca pasarile cerului!

3 decembrie 2016 19:07

carmen Da, de acord. Dar cu celelalte canoane sau porunci: Sa nu minti, sa nu furi , astea nu trebuie respectate.??? Romani 2 :17-24. Ipocritilor, de asta a ajuns Romania in colaps, datorita "credinciosilor " corupti.

3 decembrie 2016 7:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.