Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cererile și excepțiile formulate de șeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului, au fost respinse, luni, de Înalta Curțe de Casație și Justiție. Astfel, magistrații au decis că procesul co-președintelui ALDE poate începe la instanța supremă, informează News.ro.

Judecătorii au stabilit că sunt nefondate cererile şi excepţiile formulate de Călin Popescu Tăriceanu şi au constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Braşov, care au trimis instanţei rechizitoriul în 6 iulie.

Integral pe România LiberăComentarii

pentru alegerile parlamentare din decembrie s-au introdus două ștampile: una cu VOTAT și una cu însemnul MUIE, ca să se bucure și Dragnea de beneficiile democrației.

29 noiembrie 2016 14:12

Doru Bravo Ciolhanis! Mai elimini un politician de care ti-e teama! Iti va veni si tie randul, fii fara grija.

28 noiembrie 2016 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.